Talentenwedstrijd

People On Stage is op zoek naar jongeren van 13 tot 30 jaar die met een creatief idee zitten!

Zit je al langer te broeden om eens iets op een podium neer te zetten dat van jezelf is?

Theater, musical, muziek, zang, muziektheater, stand-up comedy, one-man-show, cabaret, poëzie, kortfilm, videoclip, dans, acrobatie, … je kan het zo gek niet bedenken.

Dan is dit het moment waarop je jouw idee kan delen met ons.

Maar liefst 8 groepen zullen door een vakjury geselecteerd worden om gedurende 3 maanden aan de slag te gaan met een ervaren maker of artiest om een eindproduct te realiseren. En van die 8 zullen er 2 als winnaar worden gekozen door het publiek. Deze 2 groepen krijgen hun eigen avondvullend programma in CC De Werft op 12 oktober 2024.

Alle informatie, het wedstrijdreglement en de planning hebben we online gebundeld.

Aarzel dus niet om eens een kijkje te gaan nemen en je aan te melden voor deze wedstrijd.

En twijfelen hoeft absoluut niet, want je kan op elk moment van de wedstrijd ondersteuning vragen van het team van People On Stage om je idee mee vorm te geven en je voor te bereiden op de verschillende fasen van de wedstrijd.

Gezocht ervaren makers en artiesten

Naast jongeren, zijn we uiteraard ook op zoek naar de geschikte ervaren makers en artiesten die de jongeren willen begeleiden tijdens hun creatieve proces.

Lees onze info voor makers en artiesten en meld je aan via de site zodat we je verder op de hoogte kunnen houden van het verloop van deze wedstrijd.

En wie weet begeleid jij dit jaar wel het winnende groepje jongeren!