Team

Stuifzand heeft een regionale cultuur- en erfgoeddienst. Ontmoet ons team!

Cultuurdienst

Tine Favoreel

Projectwerker UiTPAS Kempen

Drempels verlagen en participatie aan vrije tijd verhogen, daar zet Tine haar schouders onder samen met onze 7 gemeenten met de UiTPAS. Als projectwerker UiTPAS voor Stuifzand is ze de contactpersoon voor de UiTPAS-trekkers in onze regio.

tine@stuifzand.be  | 0492 13 12 85

Cultuurdienst

Kim Nevelsteen

Bovenlokale cultuur

Kim is de cultuurmadam van ons team. Zij is de spin in het culturele web. Als ervaren netwerker weeft ze aan een sterk cultureel netwerk waar de wij primeert en waar cultuur iets van ons allemaal is en wordt.

kim@stuifzand.be  | 014 566 686 | 0473 55 00 27

Erfgoeddienst

Martijn Willems

Coördinator bouwkundig erfgoed

Martijn is een eerste aanspreekpunt voor eigenaars en beheerders van gebouwen met erfgoedwaarden in onze regio. Hij adviseert hen omtrent hun restauratie- en renovatieplannen en geeft tips op maat over het behoud en de integratie van historische elementen. Daarnaast adviseert hij onze gemeentebesturen over hun eigen erfgoedprojecten en begeleidt hij hen met de opmaak van een gemeentelijk erfgoedbeleid.

martijn@stuifzand.be  | 014 566 689 | 0472 827 403

Erfgoeddienst

Els Oostvogels

Adviseur landschappelijk erfgoed

Els is onze expert erfgoed en landschappen. Haar vaste stek is bij Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete, ze staat Stuifzand bij in advisering van landschappelijke dossiers. Ze is opgeleid als landschapsontwerper en gepassioneerd door de cultuurlandschappen van de Kempen en hun ontstaansgeschiedenis.

els.oostvogels@rlkgn.be 

Erfgoeddienst

Janna Lefevere

Erfgoedbeleid, erfgoedgemeenschappen, immaterieel erfgoed

Samen met het erfgoednetwerk timmert Janna aan het erfgoedbeleid in onze regio. Ze denkt graag mee na over (wilde) projecten en is het aanspreekpunt voor alles wat met immaterieel erfgoed te maken heeft.

janna@stuifzand.be  | 014 566 688 | 0486 912 773

Erfgoeddienst

Jolien Schroyen

Zakelijk beleid cultureel erfgoed, digitalisering en databanken

Jolien staat in voor het financieel beheer en het administratief “runnen” van de projectvereniging. Daarnaast zet zij zich in voor het digitale erfgoedbeleid. Ze zorgt voor de uitbouw van erfgoed databanken en experimenteert met digitaliseringsprojecten.

jolien@stuifzand.be  | 014 566 687 | 0492 901 028

Erfgoeddienst

Annelies Vanherck

Collectiezorg en -beheer, vrijwilligerswerk, religieus erfgoed

Annelies helpt collectiebeheerders bij het inventariseren van hun collectie en zoekt mee naar oplossingen voor alles wat behoud en beheer betreft. Je kan bij haar terecht met vragen en ideeën rond religieus erfgoed en voor info rond vrijwilligerswerk.

annelies@stuifzand.be  | 014 566 688 | 0476 489 256

Volg ons