Bovenlokale cultuur is …

De jaren ’10: De krachtige erfgoedwerking gaf voldoende vonken om ook voor bovenlokale cultuur de handen in elkaar te slaan. Het cultuurcollectief Stuifzand is het jongste collectief in onze organisatie en in volle volwassenwording.

Ons doel? Cultuur een veilig nest maken voor iedereen. Een nest dat gemaakt wordt met veel verschillende materialen: takjes, draden, blaadjes, mos … zacht, wat schurend en soms wat blinkend. Een genetwerkt nest, een verbonden nest. 

Wat en hoe we dat doen vind je hieronder.

Genereus samenwerken, dat is wat Stuifzand doet. Hier vind je meer info over ons beleid en onze actieplannen.

Vrijetijd voor iedereen. UiTPAS Kempen is zoveel meer dan een spaar- en voor sommige kortingskaart. UiTPAS is een feest!

Zoek je een plek voor jouw activiteit? Heb je een zaal of lokaal ter beschikking? Hier vind je veel info.

Podiumkansen, kennismaken met lokaal talent, je stem laten horen, repeteren, … Stuifzand werkt aan een sterk muziekbeleid.

Jouw vereniging versterken door nieuwe inzichten, nieuwe contacten, nieuwe energie? Stuifkracht is een gevarieerd programma voor alle trekkende krachten.

Stuifzand is veel geblaat en veel wol en sommige acties zijn niet zo simpel in een hokje te stoppen. Een overzichtje want “wat niet in het plaatje past” vind je hier.

Stuifzand is niks zonder zijn culturele actoren. Ontdek hoe rijk het Stuifland is.

Stuifzand is waardengedreven in alles wat we doen.

cultuur@stuifzand.be is de manier om het cultuurteam van Stuifzand te pakken te krijgen.