Erfgoeddag 2023: schrijf je in! Laat je inspireren!

Op 24 november organiseerden de Kempense erfgoedcellen een inspiratiemoment in de Hooibeekhoeve. Kon je er niet bij zijn? Je vindt de verslagen en presentaties nu ook online terug.

Inspiratie Erfgoeddag

Belangrijke deadlines

Weet je wat je gaat doen rond ‘beestig’ erfgoed? Vergeet je dan niet in te schrijven!

Je meldt je activiteit ten laatste op 13 januari aan. Inschrijven doe je online. Hulp nodig? Contacteer dan het erfgoedteam van Stuifzand.

Kempense promo

Met de Kempen lanceren we in maart 2023 een eigen erfgoeddag campagne. Dit doen we met een inhoudelijk boekje en een website www.erfgoeddagkempen.be.
EXTRA: in de Kempen vieren we het ganse weekend ons erfgoed. Organiseer je een activiteit op vrijdagavond of op zaterdag 22/4? Dan maken we daar ook graag reclame voor!

In de Kempense communicatie nemen we alle beestige activiteiten aangemeld bij Erfgoeddag (nationaal) op. Organiseer je iets in het weekend van Erfgoeddag? Laat het ons dan weten: erfgoed@stuifzand.be of 0486 91 27 73 (Janna)

Bestel je Erfgoeddag promomateriaal

  • Vlaggen (voor aan een hek), stiften, buttons, beachvlaggen, pijlen
    Stuifzand betaalt dze algemene Erfgoeddag promomaterialen. Heb je iets nodig? Laat het ons weten en dan plaatsen wij de bestelling!
  • Gepersonaliseerde posters, flyers, postkaarten
    Via de webshop van Erfgoeddag kun je het campagnebeeld van 2023 opladen met de info van je eigen activiteit.
    Dit volg je best zelf op omdat jij het beste weet welke info op de gedrukte materialen moet komen. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten