Wat is UiTPAS

De UiTPAS is een voordeelkaart voor iedereen. Met deze kaart willen we iedereen aanmoedigen om deel te nemen aan sport, cultuur en vrije tijd. Met een UiTPAS worden jouw activiteiten nóg aantrekkelijker, en goedkoper voor mensen met een beperkt budget.

Een UiTPAS spaarkaart kost eenmalig 5 euro en is levenslang geldig. Met jouw persoonlijke UiTPAS spaar je punten als je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit. Deze punten kan je omruilen voor tal van leuke voordelen.

Dus heb jij zin om

  • een boek te lenen bij de bibliotheek
  • naar het theater te gaan, naar een fijn concert of een mooi museum
  • een leuk kamp te doen
  • een avond te sporten?

Spaar er dan zeker een punt en verzamel zo genoeg punten voor leuke gadgets, kortingen, drankjes, … Het punten sparen en omruilen kan in heel UiTPAS Kempen én bij uitbreiding in alle UiTPAS-regio’s in Vlaanderen en Brussel.

Voor mensen die het financieel moeilijk hebben is UiTPAS ook een kortingskaart. Je ontvangt je UiTPAS dan gratis en krijgt 80% korting bij UiTPAS-activiteiten. Denk je hier recht op te hebben? Neem dan contact op met de sociale dienst van jouw gemeente.

UiTPAS Kempen

UiTPAS Kempen bestaat uit 21 gemeenten. Binnen deze 21 gemeenten kan je een welkomstvoordeel ontvangen én krijgen mensen met een kortingskaart 80% korting.

Punten sparen en omruilen kan je binnen deze 21 gemeenten én in andere UiTPAS-regio’s in Vlaanderen en Brussel

Meer info over UiTPAS Kempen vind je op www.uitpaskempen.be

Altijd op de hoogte zijn?

Wil jij op de hoogte blijven van UiTPAS? Mails krijgen met leuke voordelen op basis van jouw aantal punten? Jouw puntensaldo op elk moment kunnen raadplegen? Registreer dan nu jouw persoonlijke UiTPAS online!

Let op: je kan maar één UiTPAS-kaart per e-mailadres registreren!